Cultuurgidsen

Ben je betrokken bij je omgeving? Houd je van theater, muziek, dans, beeldende kunst, poëzie, fotografie, of een andere culturele activiteit? Wil je culturele activiteiten organiseren in je buurt? Dan ben je bij de Training CultuurGidsen op zijn plek!

In deze training word je opgeleid tot CultuurGids. Een CultuurGids is iemand die zijn of haar passie voor creatieve zaken en organisatietalent inzet voor de buurt.
In de training leer je hoe je zelf culturele activiteiten kunt organiseren in jouw buurt en jouw talenten kunt inzetten. De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 2 uur. Na de training krijg je een certificaat en ga je zelf aan de slag. Je gebruikt de opgedane kennis en ervaringen om succesvol activiteiten te ontwikkelen. Daarbij ontvang je blijvend coaching via de ZID Academy. De training is geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar.

Op zaterdag 10 september 2016 ontving ons project CultuurGidsen de West Art Stimuleringsprijs. Deze prijs wordt toegekend aan het meest invloedrijke project van het afgelopen seizoen op het gebied van kunst, cultuur en de creatieve sector in Amsterdam Nieuw West.

Klik op onderstaande foto’s om meer te lezen over de CultuurGidsen uit de diverse steden.

Of kijk een filmpje!

Wenst u ook een training voor (potentiële) vrijwilligers in uw organisatie? Neem dan contact met ons op: 020-4888449.