Deelnemers pagina

Hier kunt u – per stad – zoeken naar een Cultuurgids, een Verhalenverteller of een Buurtacteur.

Klik op de foto voor meer informatie en contactgegevens van de deelnemer!

Voorbeeld:

U zoekt een verhalenverteller in Den Haag.
In het vak ‘selecteer’ klikt u op Soort Deelnemer. In het vak er naast typt u Verhalenverteller. In het laatste vak geeft u aan te willen sorteren op stad.

 

Zoek:
Sorteer op:
Totaal aantal gevonden records: 29, toon 10 per pagina
Soort DeelnemerStadVoornaamAchternaamEigen VerhaalPhoto
CultuurGids Den Haag Akin Ozvezneci Ik ben Akin Özvezneci. Neutraal, analytisch, organisator Ik wil voor mijn wijk iets betekenen. Ik wil voornamelijk verschillende culturen bij elkaar brengen. Ik woon in Laak, waar verschillende culturen bij elkaar wonen. Voor deze wijk wil ik meehelpen met de organisatie van evenementen met het doel de saamhorigheid in de wijk te bevorderen.<br> Ik kan goed organiseren en beweeg me in verschillende netwerken. Daarnaast verricht ik als vrijwilliger diverse werkzaamheden.<br>
CultuurGids - geven van workshops Den Haag Angelique Zonneveld Ik ben Angelique Zonneveld. Gedegen, creatief, doelgericht Ik houd van kunst en cultuur. Dat uit zich onder andere in het participeren in creatieve activiteiten en deelname in verschillende vrijwilligersnetwerken van ouderen, zoals het Huis van de Grootmoeders. Daar worden creatieve workshops georganiseerd voor vrouwen van 55 jaar en ouder. Ik geef droedel workshops (Zentangle). Daarnaast zet ik een cursus “Speels Spaans” op, waarin Taal en Bewegen, Taal en Tekenen, ofwel Taal in verschillende expressievormen, vorm zal krijgen.
Buurtacteur Den Haag Carla Mowlabaks Ik ben Carla Mowlabaks Ik zou graag mee willen doen als buurtacteur in Den Haag. Ik ben al bekend bij het Laaktheater doorat ik heb meegedaan aan de voorstelling 'Liefde hier'.
CultuurGids - organiseren van evenementen Den Haag Chantal Hermesdorf Ik ben Chantal Hermesdorf. Mensgericht, vindingrijk, aandachtig Ik wil graag activiteiten voor mensen afkomstig uit verschillende culturen organiseren waarbij verschillende expressievormen (beeldende kunst, theater, dans, muziek) middel zijn om tot uitwisseling van elkaars culturele waarden, normen en uitingen te komen. Bijvoorbeeld: Wat vertelt een symbool binnen een cultuur? Is dit symbool voor iedere cultuur hetzelfde? Dit kan ook met een gebaar, beweging, muziekstuk. De uitwisseling is het doel, de expressie is het middel.
Buurtacteur - ZID Young Star Amsterdam Emmanuel Lucas Ik heb geleerd hoe ik kan communiceren op het podium zonder te praten en dat je uit een basisstukje wat je moet oefenen een fantastisch theaterstuk kunt maken.
CultuurGids, Organiseren van evenementen Den Haag Francisca Hagen Ik ben Francisca Hagen. Gepassioneerd, creatief, actief Door mijn passie voor Japan schrijf ik graag artikelen over Japan en Japan gerelateerde evenementen met het liefste eigengemaakte foto's, per toeval ben ik in de organisatiewereld terechtgekomen en organiseer ik geregeld concerten voor Japanse muzikanten. Ik heb ontdekt dat ik het erg leuk vind om dingen te regelen, maar ook om op het podium te staan en te presenteren. Ik heb voornamelijk contacten buiten Nederland, maar ik vind het leuk om deze mensen samen te brengen op diverse evenementen. Doordat ik per toeval in aanraking ben gekomen met organiseren, heb ik allerlei dingen meteen in de praktijk geleerd zonder eerst de theorie te weten. En daar ben ik het beste in!
Buurtacteur - dichter Gökhan Aksoy Ik schrijf graag gedichten. Voorheen deed ik er niets meer mee dan opschrijven en bewaren, voor mezelf. Door ZID ben ik er mee naar buiten getreden. Elke keer weer die positieve reacties, dat moedigt aan.
Buurtacteur - ZID Young Star Amsterdam Imane Bekkaoui Vroeger was ik verlegen, nu sta ik voor honderden mensen op het podium. Ik speelde onder andere mee in Zoet & Zout, Van de Werelddaken en DeRussenNu.
CultuurGids Amsterdam Irene Pessy Ik ben Irene. actief, gedegen, precies Als CultuurGids organiseer ik kookclubs voor ouderen of voor mensen met een kleine portemonnee. Ook tijdens optredens van ZID verzorg ik met regelmaat de lunch. Naast mijn passie voor eten en koken, ben ik ook creatief. Ik geef workshops in origamie.
CultuurGids - vrijwilligerswerk Den Haag Iris Vogels Ik ben Iris Vogels. Kunstzinnig, sociaal, geduldig. Ik houd van schilderen en andere kunstuitingen. Op dit moment doe ik vrijwilligerswerk op een school. Aan de hand van het thema circus, maak ik met peuters een voorstelling. Ik wil ook graag wat voor ouderen gaan doen. Ik ga dan ook meewerken met het project VerhalenVertellers van ZID Theater. Verder ben ik actief bij Moeders voor Moeders.